четверг, 19 марта 2020 г.

ЗНО з англійської: ресурси для підготовки


 Як же підготуватися до ЗНО з англійської?
Незмінним помічником у підготовці є онлайн - ресурси для підготовки до ЗНО. Зараз легко знайти тести минулих років, прослухати вебінари, в онлайн режимі попрактикувати свої навички з англійської та вдосконалити їх. Які ж pros and cons від такої підготовки?
- можна займатися у будь-який час;
- можна займатися будь-де ( так як дана підготовка можлива як на комп”ютері, так і на телефоні чи планшеті);
ресурси для підготовки онлайн є безкоштовними;
- не можливість отримати оцінку письмової частини тесту
- слабка сила волі + домашня атмосфера


Структура ЗНО:
17 завдань з вибором однієї правильної відповіді з восьми варіантів
25 завдань з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох варіантів
1 завдання відкритої форми (твір)
Перед початком підготовки раджу взяти один з тестів ЗНО минулих років, виконати його,перевірити і зрозуміти на яки саме завдання потрібно звернути найбільше уваги. Також такий “pre-тест” допоможе оцінити ваш прогрес по закінченню підготовки.
Готуючись до тесту потрібно тренувати всі аспекти мови для його успішної здачі:
1) Аудіювання/ listening skills - чим більше ви слухаєте, тим краще сприймаєте мову, а якщо ще й виконуєте вправи по прослуханим відео, або ж виписуєте незнайомі слова, то результати точно не забаряться.
2) Vocabulary - це ключ до усіх завдання, тому чим більше слів ви знаєте, тим більші шанси обрати правильну відповідь, зрозуміти текст та написати твір.
3) Writing part - важливою частиною тесту являється письмова частина, невеличка ситуація на яку потрібно написати розгорнуту відповідь з прикладами з власного життя.

ZNO Osvitaпідбірка тестів ЗНО починаючи з 2009 року
ZNOnaSharuтести на виконання за певний проміжок часу, практично відтворення “реального ЗНО”, лише в домашніх умовах;) Мінус в тому, що ви не маєте написати письмовц частину.
iLearnвідмінний сайт для підготовки, так як тут подані на кожну граматичну тему відеоурок, матеріали для самопідготовки та тест на превірку засвоєння теми. 
Zno Academiaмега сайт, так як тут ви можете “прокачати” всі частини тесту від Matching до Grammar. А також пройти ЗНО минулих років та отримати поради щодо написання письмової частини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий